Rovaniemi Nordmen Ry

Rovaniemi Nordmen - Warriors of Four Winds

Seuraava ottelu

 
 

Löydä Nordmen Facebookista

Crash Course 2014 - Jenkkifutiksen ilmainen aloituskurssi kaikenikäisille

Rovaniemi Nordmenin ensimmäinen Crash Course - Jenkkifutiksen ilmainen aloituskurssi kaikenikäisille.

Tule mukaan kokeilemaan uutta ja vauhdikasta lajia ilmaiselle aloituskurssillemme. Opetamme lajin perustekniikat juoksusta pallon heittoon ja kiinniottamiseen sekä perehdytämme blokkaamisen ja taklaamisen saloihin turvallisesti. Kurssi huipentuu sunnuntaina 14.9. pelattavaan harjoitusotteluun, jossa pääset toteuttamaan oppimiasi lajitaitoja käytännössä. Valmennuksesta vastaavat Nordmenin päävalmentaja Mikko Vähätalo sekä pelaajavalmentajat Taneli Koskenniemi ja Jani Heloterä. Lisäksi vinkkiä antamassa käy myös Nordmenin pelaajia. Mukaasi tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja tekonurmelle sopivat kengät, lyhyet nappulat (HUOM! EI metallisia nappeja!) tai muu kuviointi, myös lenkkarit käyvät. Muut tarvittavat varusteet saat lainaan Rovaniemi Nordmenilta.

Kurssi alkaa tiistaina 26.8. klo 19:30 Susivoudin tekonurmella. Aluksi keräämme osallistujien nimet ja yhteystiedot, joten tule paikalle viimeistään klo 19:30, niin ehdimme keskittymään riittävästi olennaiseen jo ensimmäisellä kerralla. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 19:30-21:30 kolmen viikon ajan.

Voit kysyä lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla, tai ottamalla yhteyttä valmennukseen sähköpostiosoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .