Rovaniemi Nordmen Ry

Rovaniemi Nordmen - Warriors of Four Winds

Seuraava ottelu

 
 

Löydä Nordmen Facebookista

Leiripäivä ja päivitetty rosteri

Rovaniemi Nordmen viimeistelyleirillä Ounashallissa 9.5.2015. Kuva Mikko Vähätalo

Rovaniemi Nordmen viimeisteli tänään peli-ilmettään harjoitusleirillä Rovaniemen Ounashallissa ja SantaSportin luentosalissa. Mukana oli myös kaksi pelaajaa Oulun Northern Lightsin miesten joukkueesta, Nordmenissä viime kaudella pelannut ja Ouluun muuttanut Sami Mansikkasalo, sekä linjamies Heikki Lesonen.

Valmennustiimin valvovan silmän alla oli myös muutama tuoreempi tulokas, sekä aiemmin Itävallassa 10 vuotta pelannut 36-vuotias takakentän puolustaja David Kreuzhuber. Mies muutti Suomen Lappiin Könkään kylään kuluvan vuoden helmikuussa ja halusi jatkaa harrastustaan puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Pääosin Rovaniemellä asuvista pelaajista koostuva rosteri sisältää myös kolme torniolaista nimeä. Aiemmin ACS:ssä 5 kautta pelannut keskushyökkääjä ja tukimies Juhana Pelkonen aikoo vielä maistella elämää kasvosuojuksen takana. Hänen lisäkseen J-P Katilainen ja Juuso Häkkinen ovat kulkeneet viikoittain Torniosta Rovaniemelle vähintään yksiin harjoituksiin.

Lisää kansainvälistä väriä pelaajarinkiin tuovat Lapin Ammattikorkeakoulussa opiskelevat Vagif Abdurahmanov ja Anton Falkone. He liittyivät myös harjoitusrinkiin kevättalvella kuultuaan paikkakunnalla toimivasta joukkueesta. Aiempaa lajitaustaa kummallakaan ei ole.

Rosteri 2015